Toelichting

De applicaties en scripts op deze pagina zijn door Icebyte zelf ontwikkeld. Deze applicaties en scripts kunnen in gekocht worden of in een bepaalde licentievorm afgenomen worden. Van iedere applicatie blijft Icebyte de eigendomsrechten en copyright rechten behouden. Ook hebben we enkele SDK's in onze applicatielijst staan waarmee het mogelijk is de hele door ons ontwikkelde module via enkele aanroepingen in uw eigen applicatie te voegen.
Indien de software ontwikkeling bij ons wordt uitbesteed kunnen we ervoor kiezen om een bestaande SDK in de oplossing mee te nemen. Dit scheelt uiteindelijk tijd en geld in het ontwikkelen van de applicatie.

Mocht u interesse of vragen voor een bepaalde applicatie hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle genoemden prijzen zijn excl 21% BTW.

Applicaties

Op deze pagina zijn een aantal applicaties en scripts te vinden die we zelf ontwikkeld hebben en beschikbaar hebben gesteld voor verkoop.

IceMaps (SDK)

Icemaps is een nette applicatie om kaartdata weer te kunnen geven op de mobiele platformen zoals Android en Blackberry. De applicatie bevat een framework zodat het mogelijk is om icemaps te gebruiken in uw eigen mobiele applicatie. IceMaps ondersteund de volgende features: Eigen kaartmateriaal (tiles), offline support kaartdata plotten, pannen en zoomen. Standaard is het mogelijk de kaarten van openstreetmaps te gebruiken.

Platform: Android & Blackberry Prijs: € 1999,- per platform Licentie: Commercial

2d/3d Game & virtual Engine (SDK)

Voor Windows en Android hebben we een 2d / 3d game engine ontwikkeld. Deze enginge maakt het mogelijk om snel en eenvoudig games te ontwikkelen. Onze engine ondersteund: 2d/3d, modeling, lighting, collision detection en basic physics.

Platform: Android & Windows Prijs: contacteer ons Licentie: Commercial

Bestelpaneel

Het bestel systeem is een geavanceerd online administratie systeem voor webhosters. In het systeem kan de administratie bijgehouden worden zoals automatisch facturen en herinneringen versturen, betalingen beheren en BTW aangiftes genereren. Daarnaast beschikt het systeem over api's om direct hosting pakketten aan te maken en domeinen realtime te registreren. Klanten kunnen stapsgewijs hun bestelling plaatsen en krijgen een eigen login op het systeem waar ze hun bestellingen, facturen of support tickets kunnen bekijken.

Platform: Web PHP/MySQL Prijs: € 499,- eenmalig + € 20,- p/m Licentie: Commercial

Nieuwsbrief mailer

Eenvoudig en snel nieuwsbrieven sturen naar al uw klanten. Het systeem is efficient ingericht dat de server zo veel mogelijk mails tegelijk kan versturen zonder de server doen vertragen. Tevens wordt er een online versie beschikbaar gesteld voor de lezers die geen HTML mail kunnen lezen. We hebben alle OPTA regels meegenomen zoals het aan- en afmelden voor de nieuwsbrief en blacklist registratie. Tot slot hebben wij ervoor gezorgd door aan allerlei kleine regels te houden de mail minder snel gezien wordt als spam.

Platform: Web PHP/MySQL Prijs: € 75,- eenmalig Licentie: Commercial

Password Generator

Password generator is een klein programma geschreven in C# en het microsoft framework welke via een eenvoudige interface een willekeurige string genereert. Deze string kan gebruikt worden als bijvoorbeeld een wachtwoord en kan direct naar het clipboard gekopieerd worden.

Platform: Windows Prijs: Gratis Licentie: Freeware Download: password_generator.zip